Ik ben

Op mijn 10e verjaardag kreeg ik het boek 'de Wereld van Sofie'. Een boek dat je meeneemt op ontdekking naar jezelf én de wereld om je heen. Het zal wellicht geen toeval zijn dat juist dít filosofische boek met mooie levensvragen en wijsheden mij enorm inspireerde.

''I wonder why ''.

 

De eerste vraag die 'Sofie' kreeg: 'wie ben jij?' En juist díe vraag bleek later mijn enorme 'passie'.

 


Ik ben Sofie
!

Middelste van 3 zussen, getrouwd en súper trots op mijn 3 kinderen in de leeftijd van 14, 16 en 18 jaar. Ik hou van vrijheid & onafhankelijkheid! Ik kan genieten van lekker gezond koken én eten, fotograferen, lezen, plezier, dans & muziek, landen & culturen ontdekken, inspireren, gezellige sfeertjes- én mooie momenten creëren. Ik verdiep me graag in de positieve en negatieve invloeden op een 'happy & healthy' leven; onbalans <-> balans, metafysische onderwerpen, oosterse wijsheden & rituelen. 

 


In mijn coaching, begeleiding en/of behandeling is aandacht voor 'ikben' altijd het startpunt. 'Het mooiste wat je kan worden ís jezelf'. Verhelderen van wie je bent, je waardes en levensdoelen. Wees een ontdekkingsreiziger van jouw (binnen)wereld, wees nieuwsgierig, zoek de juiste mensen om je heen, luister, durf kritisch te zijn én eigen keuzes te maken. Jij bent de énige die jezelf echt kent en waar je invloed op hebt! 


Ik heb oprechte belangstelling voor iemands groei en persoonlijke ontwikkeling en vind het mooi als ik ze hierin een stukje op weg kan helpen.


Dankbaar voor de vele jongeren die ik de afgelopen 20 jaar heb mogen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en studiekeuzes. Dankbaar voor hun vertrouwen en openheid. Dank voor alle inzichten. Blijf wie je bent! Dan ben je op z'n mooist! 

 BySOOOF

balans - jouw unieke vorm - verbinding

 

# Happy & Healthy # studiekeuzebegeleiding, # jongerencoaching # persoonlijke ontwikkeling # onderwijs & ontwikkeling # fotografie ->mooier dan jezelf word je niet -> ontdek jezelf en de wereld om je heen, 

wie ben jij? 

 

 

              Welkom 'in de wereld van SOOOF'! 

 

 


Liefs Sofie